29 Mar

Påskpynt i samma färgskala!

Påsken närmar sig och därmed roligt pyssel! Börja fixa med fina dukar och härliga linneservetter redan nu. Ett tips är att välja samma färgskala för att lyfta fram påskens starka färger i detaljerna!

DSC_4214_insta DSC_4206_insta

 

 

 

/Greta

27 Mar

Äntligen tillbaka!

Vår populära sammet Henry är precis uppackad i hyllorna, nu även i vårens färgglada palett. Fyll hemmets alla rum med vacker mjuk exklusiv sammet!

Henry är dessutom möbelklassad med hela 40.000 MD. Finns som både kuddfodral, färdigsydda gardiner och metervara.

DSC_3987

DSC_3994

 

 

 

/Olivia

 

26 Mar

Påskpynta med textil!

Våren är snart här och påsken står precis runt hörnet!  Att byta textilier är ett jättebra knep för snabb förändring i hemmet. Byt kuddar i soffan, rulla ut en ny löpare på bordet och vips är det påsk även hos dig!

DSC_4025 (2)

Löpare Nellie 59kr/st

DSC_4027 (2)

Kuddfodral från 59kr/st

/Olivia

24 Mar

Mönstra mera!

DSC_3111 DSC_3113 DSC_3115Skojiga djurmönster är en stark trend i år, både i inredning och mode! Inte så konstigt kanske, vem gillar inte gulliga djur?

Sätt din personliga tvist på kläderna genom att använda unika mönster!

/Olivia

19 Mar

Gör din egen sänggavel!

En snygg sänggavel är en stark trend just nu och är nästan ett måste i dagens sovrum! Kul tycker vi, då det är både bekvämt att luta sig mot samt utgör en fin detalj i rummet.

Med vackra blommönster skapar du en romantiskt, klassisk men samtidigt trendig och lyxig känsla!

DSC_3596 (2)

/Olivia

 

18 Mar

Ta hand om ditt sovrum!

 

Visste du att genomsnittspersonen sover nästan 26 år av sitt liv? Då är det hög tid att ge sovrummet och sängen extra mycket kärlek! Genom att ta hand om ditt sovrum tar du även hand om din sömn och därmed din hälsa.

Bädda med extra fina och mjuka bäddset i 50% lin och 50% bomull!

DSC_6325

 

 

 

 

 

DSC_3691 - Kopia

/Olivia

17 Mar

Sy en tygkorg

Att sy en förvaringskorg av tyg är superenkelt! Använd till exempel vaxduk för badrumsförvaring eller vanliga hemtextiltyger för att göra en brödkorg, pennställ eller en korg för sladdar. Kolla in videon nedan för att se hur jag gjorde.

Lycka till!
/ Miriam

16 Mar

Mörklägg med färg!

FullSizeRenderVåren är bara runt hörnet och solen kikar fram tidigare och tidigare!

Stäng ute morgonsolen från sovrummet och unna dig sovmorgon med mörkläggning i fin kvalitet! Med mycket textilier skapar du dessutom enkelt en lyxig hotellkänsla.

Kampanjpris på Mörkläggande Night tom 29/3.

/Olivia

13 Mar

Vi växer och blir större!

DSC_3446 DSC_3450 DSC_3548
Ohlssons Tyger fortsätter att växa och bli större. I vår öppnar tygkedjan en ny stor tygaffär i Gränbystaden i Uppsala.
– Vi tror på Uppsala som handelsstad och ser fram emot att komplettera med ytterligare en tygaffär i stan, säger Hampus Olsson, VD.

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygaffär som idag har en tygaffär i Uppsala centrum och ytterligare 17 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder samt en växande e-handel.
​- Vi ser att intresset för klädsömnad och inredning är stort i Uppsala Omsättningen har ökat med 15% de senaste fyra åren, berättar Hampus Olsson.

Hampus Olsson, VD

Hampus Olsson, VD.

Den stora tygaffären i Gränbystaden blir tygkedjans 20:e tygaffär. I den nya tygaffären kommer det att finnas unika och handplockade modetyger, 100-tals kilo stuvar, egendesignade inredningstyger, färdigsydda gardiner och inredningsdetaljer som kuddfodral, kökstextilier och sängkläder.
​- Det känns fantastiskt roligt att öppna i Gränby då vi fått många förfrågningar från Uppsalabor om ytterligare en till tygaffär i stan, säger Hampus Olsson.

Tygaffären i Gränbystaden öppnar i slutet av maj!

/Alexandra

12 Mar

Mixa och matcha!

DSC_3270 DSC_3280
Hur arrangerar du kuddarna i soffan? Blandar du hejvilt, mönster och enfärgat om vartannat eller kör du på den mer matchade looken?

Oavsett tycker jag att du ska kolla in helgens erbjudande på Kuddfodral. Vi har 25% på ALLA Mönstrade Kuddfodral i tygaffärerna! Nya kuddfodral är det enklaste och billigaste sättet för snabb förändring hemma.

Idag söndag (12/3) är sista dagen med 25% på Mönstrade Kuddfodral.
Hitta dina favoriter här!

/Alexandra