18 Jun

Babyspecial – Sy en skötbordsdyna

Hej Tygbloggen!

Här kommer del två av babyspecialen. Den här gången har jag sytt en skötbordsdyna av vaxdukmönstrat bomullstyg och ett lager tunn vadd.Hade främst tänkt ha med den i skötväskan, så man kan lägga bebisen lite varstans när det är dags för blöjbyte. Tänker mig att den skyddar både bebis från läskiga offentliga skötbord och finare underlag mot bebisens eventuella läckage.

Vaxduken jag använt mig av är egentligen ett vaxat tyg, så det går bra att tvätta i maskin. Det finns i massor med olika mönster och färger att välja mellan här.

SP_Baby_II_1SP_Baby_II_2SP_Baby_II_3SP_Baby_II_4

Enkel att packa ner i skötväskan och tar inte så stor plats. Ni kanske kommer ihåg skötväskan jag sydde i ett tidigare syprojekt?

SP_Baby_II_6

Inköpslista:
Såhär enkelt ritade jag mönstret:

SP_Baby_II_7


Vill ni se hur jag gick tillväga när jag klippte ut delarna och sydde ihop dynan så finns en detaljerad beskrivning med bilder här på min blogg.
Glad midsommar!
/Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>