21 Nov

DIY – Tävla & Vinn

Den här rymliga laptopväskan, som också fungerar bra som vardagsclutch, har mode- och DIY-bloggaren Annawii sytt av ett Missoniinspirerat tyg från oss!

Det är så roligt att se vad Anna syr av produkter från oss! I vårt samarbete med Anna vill vi visa hur du enkelt kan sy nytt och sy om det du redan har med produkter från oss!

Nu har du chans att vinna 1,5 meter modetyg från serien som Annawii har använt sig av när hon sytt laptopväskan och mobilfodralet! Om du syr en väska bestämmer du själv, men tyget räcker till ännu mer. Kanske en snygg kjol?

För att vara med och tävla:
– Klicka på Facebooks Like-knappen i det här blogginlägget!
– Motivera i det här blogginläggets kommentarsfält varför du borde vinna tyget så vet vi att du är med i tävlingen!
– Glöm inte att lämna en mejladress som vi kan kontakta dig på!

Tävlingen avslutas onsdagen den 28 november klockan 13.00 och vinnare presenteras här på Tygbloggen!

22 kommentarer till DIY – Tävla & Vinn

 1. Petra Wikström säger:

  Åh vilket perfekt tyg. Har just fixat till en gammal kökssoffa. Den fick färgen svart. Så för att piffa till den lite hade jag velat ha ett fräckt tyg att göra kuddar av. Och detta passar ju klockrent. Så jag hoppas på tur.

 2. Petra Wikström säger:
 3. Jenny Törngren säger:

  Jag skulle vilja vinna för att det snart är jul och kunna sy julklappar till min dotter och mina nära och kära :)
  Mvh Jenny T

 4. Skulle jag vinna skulle jag sy mig en 60-talsinspirerad kappa att ha till våren! Eftersom jag för tillfället är arbetslös och mitt största intresse är design och sömnad skulle jag bli oändligt glad om jag vann!

 5. Juliette S säger:

  Skulle jag vinna så skulle jag vilja sy en kjol till mig och en matchande klänning till min snart 9 mån dotter :-) har letat så länge efter ett sånt här tyg :-)

 6. Vilken lycka att få sätta saxen i det tyget. Har dagdrömt om det sedan det syntes här på bloggen för första gången. Om 1.5 meter tyg hamnar hos mig skulle det skulle bli en kavaj med svarta skinndetaljer och en clutch a la AnnaWii. Hoppas!

 7. Syster Elin säger:

  Jag skulle nog fixa några nya kuddar. Men varför inte en väska, den var väldigt snygg den på bilden!

 8. Wivi säger:

  Tyget ser spännande ut. Om jag har turen att vinna skulle det nog bli några kuddar till att börja med. Kan vara en bra julklapp.

 9. LitenLena säger:

  Jag älskar tygerna jag köper på Ohlssons och har klämt på detta tyg flera gånger. Jag vill vinna tyget för då ska jag sy en kofta och bli coolaste tjejen på jobbet. :)

 10. Sara K säger:

  Jag skulle vilja vinna tyget eftersom jag tycker det skulle passa perfekt som en ny clutch i samma stil som Annawii sytt. Likaså skulle jag vilja sy lite nya kuddar till min nya lägenhet, eftersom jag är studerande har jag varken tid eller råd att köpa så snygga kuddar!

 11. Jullan säger:

  Saknar ohlssons tyger. Jo det är sant. Bor numera utomlands och saknar mina trippar till ohlssons för att botanisera bland allt fint. Om jag vann skulle jag göra något vackert o kreativt till vårt nyrenoverade vardagsrum. Hoppashoppas.

 12. Camilla säger:

  Jag vill så gärna vinna, nu när jag ÄNTLIGEN fått min gamla bernina fixad. Äntligen kan jag sy igen! Skulle vara så kul att få explodera i skapande av det fina tyget! En arbetslös tvåbarnsmamma får inte många slantar över att lägga på hobby. Vore fantastiskt att få vinna. En ny energi till vardagen! Jag håller mina tummar :)

 13. Lena säger:

  Jag skulle gärna vilja vinna tyget, då jag precis fyndat en ny soffa till vardagsrummet och tyget skulle göra sig perfekt på kuddar som matchar nya mattan.

 14. Detta vore helt underbart att vinna, vi väntar vårt första barn och att få sy en fin filt som barnet kan ha i sin vagga vore supersnyggt i detta tyget. Sen har jag lite andra idéer också och att sy är så himla roligt, särskilt när man verkligen får nytta av det man syr :).

  Köpte lite Missoni bebiskläder när det lanserades på Lindex, så detta tyg hade matchat perfekt även till det :).

  Håller tummarna, kram Nathalié

 15. Annika Nilsson säger:

  Jag har gillat på FB (Annika Nilsson).

  Jag är en Sydamerikafantast och älskar de färgglada vävda tygerna därifrån. Det här tyget känns som Sydamerika och får mitt hjärta att slå volter! Åh vad roligt det skulle vara att få ta sig an detta vackra tyg!

 16. Ullan säger:

  Ett mobilfodral, matchande ärmmuddar och en necessär vill jag sy i detta underbara tyg. Det påminner mig om indiska basarer – kryddigt, varmt och bara alldeles underbart … vilket verkligen kan behövas i detta usla novemberväder!

 17. Margoth Östman säger:

  Om jag hade turen att vinna skulle jag sy en bag,en väska till laptoppen och en till iPaden,tror nog att det även blir tyg över som jag då skulle sy på fickor på en jacka,visst skulle detta matcha fint ihop ?
  Så nu är det bara att hålla tummarna !

 18. Anette Eriksson säger:

  Jag vill vinna och sy kuddar till soffan :)

 19. Åh, vilket fint tyg, sätter igång idésprutan i mig rejält! :-)

  Det skulle kunna bli snygga kuddar till våra nya soffor som kom igår, och/eller kanske en kjol till mig själv :-)

  Håller alla tummar och tår! :-)

 20. Tygbloggen säger:

  Kul att så många ville vara med!
  Vinnare presenteras här på Tygbloggen under morgondagen!

 21. Linn säger:

  Finns det tyget eller något snarlikt kvar på någon butik i sthlm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>