23 Apr

Första dan i tygbranschen

Bomull, sybehör och försäljningssiffror. Det känns himla fint att äntligen vara på plats här på Ohlssons Tygers nya huvudkontor!

Vem jag är? Jo, jag är den nya medarbetaren som Rode bloggade om i helgen. Jag heter Alexandra och har tidigare jobbat som radiojournalist men så fick jag ett erbjudande som jag inte kunde motstå och nu är jag på plats.

Jag ska framför allt jobba med marknadsföring vilket betyder att du kommer höra mer från mig här på Tygbloggen! Nu ska jag sätta mig och läsa igenom lite papper, klämma på lite tyg och försöka få lite ordning på mitt kontor.

Jag kan för övrigt berätta att jag följde med Rode för att titta på ett skrivbord, men kom från butiken med den här: Så kan det gå!
/Alexandra

8 kommentarer till Första dan i tygbranschen

 1. M. säger:

  Tjusig!

  • Tygbloggen säger:

   Jag såg den direkt jag klev in i butiken, men så är jag ju hästfrälst också!

 2. Anna Hovskägg säger:

  Mycket bättre än ett skrivbord! 😉
  Vilket spännande jobb.
  Lycka till!

 3. Hanna säger:

  Lycka till med nya jobbet! Tjusig pålle.

  • Tygbloggen säger:

   Himla tjusig, men den platsar inte på V75.
   Nästa häst!

 4. Karin Modig säger:

  Välkommen till oss – här blir det inte en enda förutsägbar dag på jobbet. Vad som helst kan hända. Precis som med hästen,stickspår är lätta att trilla in på…

  Vi hörs, Karin i Luleå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>