20 Feb

Inred barnrum!

barnrum2
Skapa ett barnrum som lockar till lek och skratt. Viktigast är nog att påminna sig om att inte inreda barnrummet efter eget tycke och smak, det är ju barnet som ska vara i rummet mest.

Ett barnrum ska ha plats för leksaker, läxböcker, kläder och bus. Alla är nog överens om att förvaringen A och O, men vi tycker att rätt textilier kommer på en säker andra plats i barnrummet. Därför har vi ett stort sortiment för just barnrummet! Lekfulla mönster, klara färger och färdigsydda inredningsdetaljer i matchande material.

Ett par sammetsgardiner som dämpar ljudet, kuddar att sitta på, trasmattor som dämpar ljudet och vimplar i glada färger är väldigt populärt. Till barnrummet finns mängder av Inredningstyger som du enkelt kan sy gardiner, kuddfodral, tygpåsar m.m. av. Välj mönster och färger som passar rummets stil. Några kuddar med Kuddfodral i passande färger och motiv gör sängen extra fin.

Just nu har vi 20% rabatt på mönstrade bomullstyger som passar perfekt när du vill sy sängkläder till bebissängen, babynest, gardiner, sänghimmel eller kanske ett par gosiga kuddar till myshörnan!

/Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>