29 Jan

“Jag är kung på improvisation”

“Jag syr mest klänningar eftersom det är det jag trivs bäst i men ibland blir det även andra saker. Jag är självlärd sömmerska och älskar att lära mig mer för varje projekt jag syr. Ibland gör jag egna mönsterkonstruktioner och ibland använder jag färdiga mönster. Eller så blandar jag bara ihop en massa olika. Jag är kung på improvisation”, säger Anna Neah i  en intervju med Sveriges Radio!Du som följer Tygbloggen känner igen Anna Neahs namn som syns flitigt här på bloggen. Vi är väldigt glada att hon är en del av denna inspirationsblogg! Hittills har vi fått lära oss hur man gör pom-poms av tyll och hur man får mer glamour i vardagen med en pälskrage av fuskpäls på kappan!

Nästa vecka dyker ett nytt projekt signerat Anna Neah upp här på Tygbloggen!

Och här kan du lyssna på hela intervjun med Anna Neah i Sveriges Radio. Du kommer att bli ännu mer inspirerad sy och arbeta med händerna!

Anna Neahs blogg hittar du här.

/Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>