23 Apr

Lekfulla och färgglada!


Igelkottar, Cupcakes och elefanter. Nu på morgonen berättade min kollega Clara, som du kommer lära känna mer här på Tygbloggen inom kort, att hon sytt små presenter av trikåtyget Igelkott.

Det påminner mig om att jag inte har tipsat er om våra nya trikåtyger! Det är precis som vanligt lekfullt, färgglatt, mönstrat och randigt och nu finns det alltså ännu fler varianter att välja mellan!

Här kan du upptäcka våra nya Barntrikåer!!

/Alexandra

2 kommentarer till Lekfulla och färgglada!

 1. Linnea säger:

  Hej!
  Jag syr en del kläder och handlar gärna på Ohlssons. Hur ser det ut med eko-tyger? Jag bor i Gävle och har inte sett något här.. Jag gillar att min sömnad gör att jag inte köper lika mycket kläder från kedjor där människor (barn?!) arbetar under vidriga omständigheter. Dock kommer ju tygerna någonstans ifrån också, om en säger så… Vad säger ni?

  • Tygbloggen säger:

   Hej Linnea!

   Vi handlar bara med agenter som går i god för att det inte är barnarbete på fabrikerna och att arbetsförhållandena är goda för personalen, men för att själva ha koll, vilket känns väldigt viktigt för oss, besöker vi också fabrikerna där våra tyger produceras! Nu senast bara för en månad sedan! Jag ska se om vi kan visa lite bilder från den resan här på Tygbloggen!

   Många av våra tyger är kvalitetscertifierade med Öko-Tex, som är ett internationellt kontrollorgan som är världsledande för textilier och garanterar att kläderna inte innehåller några skadliga ämnen som kan vara farliga för huden och hälsan! Fråga i butiken så visar personalen dig!

   Med vänliga hälsningar,
   Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>