29 May

Lekfullt ledig och modemedveten stil

En lekfull påminnelse om något som binder oss alla samman, som påminner oss om hur klumpiga, tafatta och taktlösa vi alla kan vara. Så beskriver den nyexaminerade grafikern och illustratören Catalina Aguilera sitt varumärke Apeshaped. Därför har kollektionen utformats av de roliga kroppsproportionerna som apor har i en lekfullt ledig och modemedveten stil.

Catalina pluggade Grafisk design vid vid Berghs School of communication. Inför sitt slutarbete hörde hon av sig till mig för att berätta om sina tyger och kommande kollektion. Vi valde att hjälpa till på ett hörn och du ser resultatet på bilderna ovan!

Till satinjackan valde Catalina muddar, foder, dragkedja och ärmar från Ohlssons Tyger. Blusarna har kragar och leggingsen resår och svart tyg från oss! Den glada ryggsäcken är helt och hållet sydd av tyger från oss och klänningen är sydd i svart tyg från oss.

Eftersom jag sitter i Umeå kunde jag tyvärr inte kolla in kollektionen på plats, men vi fick äran att visa Apeshaped här på Tygbloggen!

Nu önskar vi Catalina all lycka till med sina framtida projekt!

/Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>