28 Jan

Leopardmönstret är här för att stanna!

På mitt kontor i mina leopardjeans!

Vad har jag, tjusiga damer, creddiga ungdomar, hipsters och exklusiva modehus m.fl. gemensamt? Förkärleken till leopardmönstrat, så klart!

Det handlar alltså om mönstret inte det utrotningshotade djurets päls! Vi märker av efterfrågan på just leopardmönstrat och det ligger helt i tiden då många vårkollektioner är prickiga som en djungelkatt! Kappor, brallor, klänningar men också inredningsdetaljer som kuddar och plädar.

Jag kan själv inte få nog av djurmönstrat, särskilt inte leopardmönstrat! Vi skojade om det här förra veckan när jag två dagar i rad kom till jobbet i olika leopardmönstrade kläder och vid fikat i dag tipsade min kollega Frida mig om radioprogrammet PP3 som diskuterar hur det kommer sig att leopardmönstrat inte går ur tiden.

Om du precis som jag är nyfiken på leopardmönstrets storhet tycker jag att du ska lyssna på programmet där modeforskaren Emma Lindblad intervjuas!
Mycket intressant!
Klicka här för att lyssna!

Vi har flera olika varianter och kvaliteter i just leopardmönstrat t.ex. det här elastiska tyget i grått, den här trikån i det klassiska leomönstret och multimönstrad viscosetrikå. För att inte tala om vår konstpäls, velbour och skinnimitationer m.m.

/Leoparden Alexandra

En kommentar till Leopardmönstret är här för att stanna!

  1. Hanna säger:

    Älskar leopardmönstrat. Det kommer finnas på ett av mina kommande projekt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>