20 May

Ljuset i norr


Efter en  kylslagen helg här i norr överraskade plötsligt solen mig på söndagskvällen.  Den kom fram genom molnen och glittrade så vackert mot vattnet.

Så här års märks det att Sverige är ett avlångt land då vädret kan vara så olika i samma land. När jag pratade med min syster som bor i Sörmland berättade hon om alla blommor och buskar som blommar i hennes trädgård.

Men om vi ännu inte fått värmen så har vi har dock ljuset! Även om det inte syns på fotot har det varit underbart ljusa nätter här vid havet i helgen. Och jag förstår inte hur jag kan glömma från år till år hur underbart det är med de ljusa nätterna. Jag blir lika upprymd och förvånad varje vår.

I stället för att njuta av sol och värme har jag traskat runt på skogsvägarna med med mina stavar och radion i öronen. Jag har lyssnat mig genom gamla program av STIL.

När jag lyssnade till ett intressant inslag om modedesignern Elsa Schiaparelli fick jag veta att det är en stor utställning om henne i New York. Och på så sätt fick jag ett gratis resetips inför min resa till NY i slutet av veckan. Jag återkommer med rapporter från utställningen.

Prova att klicka in här och lyssna på programmet Stil med Susanne Ljung.

 

Hälsningar // Rode

Elsa Sciaparelli.

En kommentar till Ljuset i norr

  1. Pingback: New York & kärleken | Tygbloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>