13 Nov

Månadens Plagg – Vinnarens mönster

Unknown-2Unknown-3
Idag lanseras Lisa Pähns, som vann titeln Sveriges bästa Hemmaskräddare för precis ett år sedan, mönster! Vinnaren av tv-programmet Hela Sverige Syr gavs möjligheten att få designa ett eget mönster. Mönstret har redan sålts i USA i ett par månader och nu lanseras det  i Sverige.

Lisa har sytt upp klänningen av tyg från Ohlssons Tyger och vi säljer mönstret i alla butiker med start idag! Så här skriver Lisa om sitt mönster:
“För att kunna sy denna så måste man ha ganska bra koll på att sy. Det är mycket finlir med oken och fållen på klänningen. Det är just det jag gillar med att sy, när det är knepigt och klurigt, och när det tar lång tid.”

Unknown-4Unknown-5
Det är en fin skjortklänning med spännande detaljer. Lägg särskilt märke till att Lisa valt att klä in knapparna i samma tyg som klänningen är sydd i!

På sin blogg berättar Lisa Pähn mer om sitt mönster och hur det kändes när hennes namn ropades upp som vinnare i den tvsända tävlingen!

Du kan köpa mönstret i våra butiker för 60kr (ord. pris 99kr)!

Trevlig helg!
/Alexandra

Det här är ett samarbete mellan Lisa Pähn, TopPatterns och Ohlssons Tyger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>