26 Sep

Missoni-inspirerat hos Ohlssons Tyger

Designsamarbeten blir allt vanligare. I går släppte klädkedjan sin efterlängtade Missonikollektion som sålde slut på nolltid till mångas besvikelse, men misströsta ej – du kan skapa egna unika plagg med våra sicksackmönstrade modetyger!

Flera av våra kunder har redan varit förbi våra butiker och kikat på vårt utbud på sicksackmönster som vi har en del varianter av i höst. Någon ska sy en kjol, andra ska sticka sig en sjal och en tredje ska sy en klänning.
“Vi har sålt av just de tygerna idag”, skriver vår kollega Maria, som är butikschef i Jönköping, i ett mejl. Det är också hon som har tagit bilderna ovan!

Så mitt tips till dig som kom för sent i går är helt enkelt att välja sicksackmönstrat tyg hos oss och skapa ditt eget plagg eller kanske till och med en hel kollektion!!!

/Alexandra

3 kommentarer till Missoni-inspirerat hos Ohlssons Tyger

  1. Karin säger:

    Maria i Luleåbutiken har också inspirerats av Missoni, och gjort fint. Kolla in: http://hazzelblog.blogspot.se/2012/09/kreativ-pa-jobbet.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>