30 Sep

“Modet mer demokratiskt med sociala medier”

“I min jakt på mönsterin-spiration på internet börjar jag tänka på de allt mer digitaliserade modeformer som tar plats på nätet och hur de flesta modeföretag satsar allt mer på digitala medier och innovativa lösningar. Plötsligt har småföretagare i norrlands inland lyckats överleva på knypplade smycken som de säljer online medan butikerna på samma ort får slå igen”, skriver krönikören Alexandra i sin krönika om hur modet har blivit mer demokratiskt med sociala medier. Läs hela krönikan här!

Det var inte längesedan vi tog upp ämnet här på Tygbloggen, om vilka möjligheter som finns på Internet. Jag tänker på alla som tagit sitt syintresse vidare och som säljer kläder i nystartade webbshoppar t.e.x Din morsa som syr könsneutrala barnkläder:
Jag älskar färger och mönster! Om jag fick bestämma skulle världen vara färgglad, inte ”neutral”, vad nu det är. Därför syr jag färgglada kläder – för alla barn!

Har du också startat en webbutik eller funderar du på det?

/Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>