29 Jan

Mysigt & tryggt

En egen liten bädd! Vår kollega Kerstin, som är butikschef i vår butik på gågatan i Umeå, har sytt ett åt sitt barnbarn!

Av alla mönster som finns på Internet valde hon att följa Ida mirakels och som du ser trivs det lilla barnbarnet ypperligt i sitt gulliga babynest av ett av våra trikåtyger!

Att sy ett eget babynest har slagit igenom som en boom i Sverige de senaste två, tre åren! Vi får många frågor om både mönster och tygval i våra butiker. Det sägs att många produkter till bebisar är onödiga, men just babynestet… Vilken revolutionerande produkt!

Vad som är så bra med den? Många bebisar sover sött i sin och föräldrarna kan ha med sig den överallt! En mobil liten säng som luktar tryggt!

/Alexandra

2 kommentarer till Mysigt & tryggt

  1. Ylva säger:

    Ja ett babynest är ju verkligen hur bra som helst! Jag sydde ett till min dotter för snart tre år sedan (av en tygstuv från er 😉 och det var ju bra att ha i sängen, vagnen och överallt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>