28 Jul

Något för alla stilar

Skärmavbild 2016-07-27 kl. 10.50.28I det senaste numret av inredningstidningen Elle Decoration skriver chefredaktören Svante Öquist om stilpoliser i inredningsbranschen. Han avfärdar idéen om att det finns rätt och fel när det gäller inredning och berättar hur redaktionen jobbar:
I Elle Decoration handlar det allra mesta om saker vi på redaktionen själva tycker om och väljer ut – vi är inte tidningen som ”dissar”, utan står hellre för motsatsen. Och är det något som jag verklgen hoppas och utgår från – så är det att vi är folkliga. Folkliga inom den ram som Elle Decoration står för: en blandning av högt och lågt, dyrt och billigt, minimalistiskt och maximalistiskt. 

Det finns många likheter med hur vi på Ohlssons Tyger tänker kring inredning. Vi menar att det viktigaste är att trivas i sitt hem. Därför är vi en butik för alla! 

Hos oss ska du kunna hitta inredningsdetaljer till ditt hem oavsett om du har ett trendigt hem, gillar den lantliga stilen, älskar mönstrat, sobert, färgstarkt, inreder med vitt, är minimalist eller inte riktigt vet vilken stil du har.

Nu närmar vi oss en ny säsong för heminredning. Det innebär att vi kommer att börja fylla butikerna med höstens nyheter. Spännande tider!

/Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>