30 May

New York & kärleken


Så var våra dagar i New York till ända. Jag hade planerat att hinna med så mycket. Museer och andra kulturella aktiviteter. Men denna gång tog de sociala aktiviteterna över och jag fick nöja mig med att köpa en bok om modedesignern Elsa Schiaparelli i en bokhandel.

Vårt ärende i “det stora äpplet” var ju bröllop och när släkten samlas vill man umgås. Vi var 30 personer på min familj som åkt från Sverige och olika delar av USA. Vissa hade inte setts på sex år. I ett sådant läge kändes det som att gemenskapen är det viktigaste och den paketerades ju i en underbart stimulerande miljö.

Det var min systerson Agaton som gifte sig med sin Sarah i en fantastiskt trendig gammal lagerlokal i Brooklyn. God mat, underbara människor, vackert dekorerad och med en vidunderlig utsikt över Manhattan. Rabbin som vigde brudparet pratade om Blessings. Kärleken är en gåva som man har att förvalta.

Agaton jobbar som bröllopsfotograf i NY sedan flera år tillbaka men denna gång fick han stå framför kameran. Om du själv funderar på att gifta dig i NY kan jag varmt rekommendera honom. Eller om du vill inspireras av alla fina klänningar och miljöer kan du också klicka in till hans fotogalleri.

Hälsningar
Rode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>