11 Mar

Nu är det dags att börja brodera

 Vi tycker att det är superkul att ett flera tusen år gammalt hantverk fått sig en nytändning på senare år. Det broderas på broderiväv, kläder och tygpåsar efter mönster, men också för fri hand. Korsstygn, plattsöm, dubbelstygn, langettsöm, efterstygn och franska knutar. En härlig trend tycker vi då välmående är en bieffekt som kommer automatiskt när man arbetar och skapar med händerna.

Forskning bekräftar att när vi upprepar samma rörelse om och om igen minskar stressnivån i kroppen. Därför är broderi så bra för välmåendet, men vi vet också att det kan kännas krångligt och lite läskigt att börja brodera. För hur gör man egentligen?

Nu letar vi efter en person som är intresserad av att börja brodera men som inte har  kommit sig för än. Vi skulle tycka att det vore väldigt kul att få följa med på din resa in i broderiets värld och stöttar gärna med både tips, material och pepp. Låter det intressant? Härligt! Skicka ett mail till info@ohlssonstyger.se och berätta mer om ditt förhållande till broderi och om du är redo att inspirera andra att börja brodera. Svara också på frågan vad vi kallar vår broderiväv. Märk mailet med Brodera mera! i ämnesraden.

Den som svarar rätt på frågan, har bäst motivering och vill inspirera andra att börja brodera kommer att få ett riktigt bra startpaket av oss för att komma igång ordentligt med sitt broderi. Vi ser fram emot att läsa era mail!

stygn-1024x724

 

Uppdatering 2019-03-18 Tack för visat intresse. Nu har vi valt ut en person som vi ska få följa. Håll utkik här på bloggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>