22 Aug

Prioritera sömnen!

sangklader1
Med tanke på hur många timmar vi spenderar i sängen förtjänar sovrummet extra omsorg. Förvandla ditt sovrum till en plats för vila och återhämtning med mjuka bäddset i dova färger.
Skärmavbild 2016-08-22 kl. 11.22.25
Det finns mycket som tillsammans skapar ett mysigt och ombonat sovrum. Framför allt en säng som är anpassad efter din kropp, men också mjuka textilier i noga utvalda färger och material till rätt belysning.
kuddfodral
Dova färger i gråa, blå och beiga nyanser skapar en harmonisk känsla i sovrummet. Bryt gärna upp med klassiskt vitt, eller bädda helt i vitt.
blekanyanser
När du vill förnya i sovrummet behöver du inte planera inför en stor renovering. Det räcker långt med att byta ut textilierna! Hos oss hittar du alltid bäddset, underlakan, madrasskydd som skyddar madrassen, överkast, plädar, mörkläggning och gardiner till ditt sovrum.

Vi hjälper gärna till när du vill ta ett helhetsgrepp och förändra ditt sovrum eller om du bara är på jakt efter ett bäddset som matchar stilen i ditt sovrum!

Här hittar du vårt sortiment för sovrummet!

/Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>