22 Jan

Rapporter från Formex 2012

Jag kom på att ni kanske ville veta lite mera om vad man kunde se och uppleva på Formex. Eftersom jag inte hann med att ta några egna bilder på mässan har jag sökt runt lite bland andra bloggar och hittat till Umeåfödda Frida Ramstedts inredningsblogg Trendenser. Hennes blogg är en av Sveriges älsta och största inredningsbloggar som 2008 vann Aftonbladets Bloggpris.

Här kan ni läsa om hennes fem favoriter på Formex 2012.

(bilden kommer från hennes blogg)

Själv blev jag mest imponeras av Annika Brännströms ljuskronor som hon själv skapar av renhorn. Hon tillverkar även smycken i sitt företag LAPLAND DESIGN Mer av detta kan ni se på här. Hon berättade att det är ett styrkeprov när hon monterar renhornen till större lampkronor. Det krävs en stor potion råstyrka och Norrlänsk tjurighet att fullfölja projekten. Om ni besöker NK i Stockholm kan ni se hennes lampkoronor. Men de går att köpa på olika ställen i Sverige. På hennes hemsida hittar ni återförsäljare.

Jag önskar att den här hängde hemma hos mig

Renhornen

Hängsmycke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>