23 Feb

Spännande mönster!

IMG_1330

Till dessa toppar har Birgitta använt en t-shirt som grund. Jag blev så ivrig när jag såg topparna att jag frågade hur hon gjort.
“Tyvärr har jag inget mönster utan har klippt efter en T-shirt. Allt i ett alltså ingen isydd ärm. Finns ett burdamönster på klänning som också går bra att använda med hjälp av lite fantasi Burda 7580. Jag har sytt på overlock och fållat med tvillingnål. För att förlänga ärmarna har jag sytt på som en liten mudd av tyget och kan då välja ärmlängden som jag vill”, skriver hon i ett mail.

Topparna är sydda av vår nya Viscosetrikå, som är ett följsamt tyg med stretch. Finns i flera nya spännande mönster som får en att tänka på våren och sköna sommarkvällar!

/Alexandra

Vill du också sprida syglädje och visa dina senaste syprojekt här på Tygbloggen? Skicka en e-post till info@ohlssonstyger.se med bild och en liten sybeskrivning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>