17 Aug

Sypepp!

Fredrika som driver bloggen Fredrika på vinden mailade och berättade om en toppenidé för att peppa sina syintresserade vänner och läsare!

Såhär beskriver Fredrika projektet:

Jag har länge gått med en idé i huvudet som jag gärna vill dela med er. Jag tänker att vi är ju ganska många här i bloggvärlden som syr en massa och det är så kul att få kika in på alla era bloggar och få tips och inspiration. Det är ju liksom jättepeppande!

Men ibland när man sitter själv på sitt rum kan det bli ganska segt och trögt och man tycker att allt bara går fel och man orkar inte riktigt fålla den där fållen eller sy de sista knapphålen. För att inte tala om att plocka fram kameran, fota kreationerna och sedan blogga om det. Och så samlas en liten hög av ofärdiga plagg eller färdiga plagg som ändå aldrig visas upp för att man liksom fastnade. Och det känns ju jättesynd!

Men så tänkte jag att det är ju alltid roligare att göra saker kollektivt. Så tänk om vi skulle ha en “Traska- runt-i-mina- egensydda- kläder-dag” en gång i veckan. För att liksom peppa varandra och ta tag i den där högen med plagg som nästan är klara.

/…/

Jag tänker mig att det inte ska vara så mycket regler och måsten.  Man kan vara med varje vecka eller en gång om året. Hur tycker ni det här låter?

Jag tycker det låter som en superbra idé, Fredrika! Jag LOVAR att det finns hur många som helst som sitter med fantastiska syprojekt hemma, i både stor och liten skala, som verkligen förtjänar att synas. Och ju mer de vågar fota och lägga upp desto mer har vi att inspireras av!

Tummen upp för Fredrikas idérikedom och pepp! Gå in på hennes blogg för att läsa mer om Sypeppen och om hur du deltar.

/Clara

 

En kommentar till Sypepp!

  1. Åh vad glad jag blir att ni ville skriva lite om sypeppen! Tusen tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>