9 Feb

SYPROJEKTET – Så ger du dina tajts en snygg twist!

Mjau Tygbloggen!

Nu va det alltså dags att bidra med lite inspiration igen. Jag kör vidare på samma tema med vanligtvis rätt ordinära plagg som jag tänkte ge en twist. Den här gången har turen kommit till våra kära tights. Frågan är hur man bär sig åt för att göra detta plagg mer intressant?

Jag skulle vilja understryka att en av fördelarna med att besitta skillz i att sy är att kunna hitta inspiration från alla möjliga håll. Och sedan omvandla det till något som passar en själv. Just den här gången såg jag ett par tights på en barnavdelning, med en nederdel som påminde om katter.
Just det. Katter.

Jag gillade iden och tänkte därför; varför kan inte jag också få ha ett par svarta tights med katter på?
Svaret är självklart; har du en symaskin, lite tid över och viljan så kan vem som helst få ett par tights med katter på.

Här hittar du inköpslistan med allt jag har använt mig av!

Hur jag bar mig åt kan ni läsa här.
/Lisa Pähn

2 kommentarer till SYPROJEKTET – Så ger du dina tajts en snygg twist!

 1. Vide säger:

  Kattastiska tajts. Tack för inspiration!
  Kanske enkelt jobb för de som är lite syvana. Tyvärr ledde inte länken till beskrivningen till kattinstruktionen, som tur är leder den inte heller till någon annan instruktion heller.
  Ser fram emot fler projekt utanför boxen:)

  • Tygbloggen säger:

   Hej Vide, ett tekniskt fel gjorde att länken blev fel, men vi har nu rättat till länken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>