28 May

SYPROJEKTET – T-shirt blir klänning

Hej Tygbloggen!

Det blev en till klänning! Tänkte inte riktigt på att det kanske är tråkigt att mina syprojekt inte är så varierande. Fast å andra sidan är ju klänningarna inte speciellt lika varandra. Vi kan väl säga såhär, jag lovar att inte sy en klänning nästa gång.

Jag är själv lite förvånad över denna klänningsboomen. Jag som i princip aldrig har klänning på mig har inom loppet av en månad sytt tre klänningar och efter helgen kommer jag att ha använt två av dem!

Klänningen är iallafall en omsydd Metallica-t-shirt. Har gjort fler liknande skapelser tidigare, men aldrig någon med Metallicamotiv.

Tänkte att det är dags nu, när vi ska på STHLM Fields på fredag. Lite orättvist mot de andra banden kan man ju tycka. Får se om jag syr ihop en Ghost-mössa eller kanske en Danzig-byxa innan vi åker.

Jag har använt mig av svart bomullstrikå till bakstycket och zebratrikå till volang och halterneckband. Volangen fållade jag med tvillningnål.

Vill ni se några bilder på hur jag gick tillväga kan ni göra det här på min blogg.

/Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>