28 Sep

Tävla & Vinn

Duka med höstens snyggaste servetter! Nu har du chans att vinna två paket av varje färg av våra nya Missoni-inspirerade servetter! Perfekt till höstens middagsdukningar!

Vem skulle du bjuda på middag om du vann det stora servettpaketet? Berätta i kommentarsfältet och glöm inte att skicka en mailadress så är du med i tävlingen!

Tävlingen avslutas på tisdagen den 2 oktober klockan 14:00 och vinnaren presenteras här på Tygbloggen! Då borde servetterna hinna fram till nästa helg!

/Ohlssons Tyger

22 kommentarer till Tävla & Vinn

 1. Jenny Törngren säger:

  Jag skulle bjuda mina underbara föräldrar som funnits för mig och min dotter dag och natt. :)

 2. Lisa säger:

  Åh, va fina!
  Jag skulle bjuda min familj sambo, barnen och min mamma och pappa på en goood middag som TACK för att de stöttar mig i min kamp mot “extrakilona” ♥

  //Lisa

 3. Lotta säger:

  Jag skulle bjuda mina barn på middag!
  (Men några av servetterna skulle jag använda till decoupage)

 4. Jag bjuder in Inga Q, för då finns det STOR chans till en kreativ middag. förmodligen åker både stickningen och täljkniven fram.

 5. Malin säger:

  Jag skulle bjuda min mamma och underbara syster på en riktig mysmiddag. Göra sig till och duka så där extra fint, tända ljus, fina servetter och ha lite lugn musik i bakgrunden. Det skulle bli underbart för vi träffas inte så ofta då jag flyttat 50 mil bort och just nu längtar jag efter att få mysa med dem.

 6. Wivi säger:

  Jag vill bjuda min syster som kommer hit lagom till Syfestivalen.

 7. Mikaela Roos säger:

  Jag skulle bjuda in en hemlös man som jag ser nästan dagligen på väg till jobbet. Han om nån är värd att få en riktig hemlagad middag!

 8. Kerstin Gimbergsson säger:

  Jag skulle bjuda vännerna som jag så länge har tänkt bjuda!

 9. Helena säger:

  Jag fyller 30 i höst och skulle vilja bjuda familj och vänner på middag för att fira.

 10. Syster Elin säger:

  Jag skulle bjuda min syster och hennes kille som alltid är så snälla och hjälper oss med barnpassning!

 11. Helena i Uppsala säger:

  Jag skulle vilja bjuda alla som jag varit bjuden till. Det skulle bli knytkalas och jag skulle stå för lokal och servetter. Det är väl 60 servetter? Vilket kalas!

 12. Jessica säger:

  Jag skulle bjuda mina vänner hemifrån som jag inte orkat träffa särskilt många gånger det senaste året då jag varit sjuk. En middag för att tacka dem att de finns där för mig många mil bort trots att jag inte är så roligt sällskap just nu.

 13. Jag skulle bjuda min älskade mormor, eftersom att hon alltid bjuder mig på middag varje söndag. Någongång vore det roligt att göra något för henne en söndag för omväxlings skull!

  ( emmasaysstyle (a) gmail.com )

 14. Constanze säger:

  Jag skulle vilja bjuda mina tre bästa vänner som bor alldeles för långt bort från mig och som jag inte träffat på några år: Uli från Nya Zeland, Marta från Italien och Heidi från Finland. Alla skulle kunna ta med något gott från respektive land och vi skulle kunna skratta tillsammans åt gamla minnen. Internet är fantastiskt för att hålla kontakten men att kramas i verkligheten är oslagbart. 😀

  Constanze (constanzeackermann at gmail.com)

 15. Eva säger:

  Jag skulle bjuda mina vänner från studenttiden. Vi är alla utspridda över landet och vi har inte träffats på jättelänge. Till våren är det 5 år sedan vi tog examen och då kommer jag att bjuda in till storbaluns med fantastisk mat, fina servetter och det bästa sällskapet.

 16. Kristina Nilsson säger:

  Dessa underbara servetter hade imponerat både på familj och vänner och passar super till mitt 40 års kalas som stundar om någon månad!

 17. Rigmor Järnliden säger:

  Jag skulle bjuda mina sommargrannar på fika med dessa härliga färgstarka servetter när de kommer ner i höst!

 18. Anne säger:

  Jag skulle bjuda världens bästa Maria med man på middag. Vi har varit vänner sen tidigt åttiotal och jag skulle inte vilja vara utan dom<3

 19. Linda säger:

  Jag skulle bjuda in släkt och vänner i vårt nya hus som är under byggnad. Skulle bli läckert på inflyttningsfesten/sambon 40 år/jag 35 år. jag har bott trångt i många år och haft svårt att ställa till med kalas, men nu kommer jag ha möjlighet att bjuda igen för alla fester jag fått vara med på.

 20. Kristin säger:

  Om jag skulle bjuda på middag med en sådan fräsig duk, skulle jag bjuda mormor. Så vi kunde ha syjunta efteråt och få inspiration av duken.

 21. Ingela Thrysen säger:

  Hösttid och mysiga färger på servetterna. De vill jag ta fram när jag bjuder lilla mamma på söndagsmiddag. Måste ta tillvara på tillfällena som ger energi.

 22. Jessica Hellström säger:

  En försenad trettioårs fest för mig skulle jag bjuda in mina vänner och familj till, blev ju aldrig av i somras när jag fyllde år! Superfina servetter som kommer inspirera till dukning och älskas av oss allihopa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>