24 Jun

Vad mer önskas?

Man ska inte stirra sig blind på besöksstatistik men vad vore Tygbloggen utan sina generösa bloggläsare?

Vår blogg växer sig starkare för var dag som går och jag vill passa på att tacka för alla tips och idéer som lämnas i kommentarsfälten och skickas till vår infomail! Jag blir lika glad varje gång för det är ju så Tygbloggen ska användas – som en inspirationskälla!

En blogg kan alltid bli bättre och nu undrar jag vad du skulle vilja se mer av här på Tygbloggen? Sömnadsbeskrivningar? Produkter? Erbjudanden? Aktuella diskussioner? Tävlingar? Bloggtips?

/Alexandra

6 kommentarer till Vad mer önskas?

 1. Katten Jones säger:

  Sömnadsbeskrivningar och inspiration! Sitter själv helt fast sedan månader tillbaka med ett vackert stumt tyg från er som ska bli en maxiklänning. Det är bara hur jag ska få till det över bysten som hindrar mig från att komma vidare.

 2. P.H säger:

  Lättare sömnadsbeskrivningar och mer avancerade. Inspiration för att komma igång.

  • Tygbloggen säger:

   Inspiration behöver vi alla! Tack för kommentaren!

 3. LitenLena säger:

  Jag vill ha mindre om vädret o butikerna och mer sytips, erbjudande och enkla sömnadsbeskrivningar. Även inspiration sitter inte fel!
  Kanske att läsarna själva kan utbyta erfarenheter i någon sorts forumdiskussioner. (Kanske redan finns, läser bara bloggen från flipboard så har inte sett det isåfall.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>