23 Mar

Vi ❤️ Denim

photo-1542145748-308fcfd31cc9

Efter snart 50 år med tygaffärer vet vi hur älskad jeanstyget Denim är i Sverige. Det är hett eftertraktat hos oss, och tar slut fort i modehyllorna. Nu har vi tagit in en serie med stretch-denim som passar perfekt att sy sköna, mjuka och härliga vårkläder av.

Alla våra trendspaningar inför våren 2019 landade i att denim är ett av säsongens trendmaterial. Denim i olika tvättar, allt fungerar, och dessutom ser vi att modehusen satsat på så kallade patchworkplagg. Det innebär att vi enkelt kan plocka fram våra gamla jeansplagg ur garderoben och uppdatera dessa med ännu mer denim.

Till vår nya denimkollektion har vi letat efter nyanser och kvaliteter som fungerar till alla tillfällen – vardag, fest och aktiviteter. En byxdress som på inspirationsbilden, strechiga jeansbyxor, en skön jeansskjorta eller varför inte en snygg jeansklänning som sitter perfekt!? Vi vill att våra kunder ska kunna sy sköna denimplagg med rätt passform. Vi landade i att dessa denimtyger fungerar bäst för just det!

Våra nya denimtyger finns i alla tygaffärer och online på www.ohlssonstyger.se

PS Vi har 20% rabatt på ALLT i våra tygaffärer t o m 190325. Gäller även våra nya denimtyger DS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>