13 Mar

Vi växer och blir större!

DSC_3446 DSC_3450 DSC_3548
Ohlssons Tyger fortsätter att växa och bli större. I vår öppnar tygkedjan en ny stor tygaffär i Gränbystaden i Uppsala.
– Vi tror på Uppsala som handelsstad och ser fram emot att komplettera med ytterligare en tygaffär i stan, säger Hampus Olsson, VD.

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygaffär som idag har en tygaffär i Uppsala centrum och ytterligare 17 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder samt en växande e-handel.
​- Vi ser att intresset för klädsömnad och inredning är stort i Uppsala Omsättningen har ökat med 15% de senaste fyra åren, berättar Hampus Olsson.

Hampus Olsson, VD

Hampus Olsson, VD.

Den stora tygaffären i Gränbystaden blir tygkedjans 20:e tygaffär. I den nya tygaffären kommer det att finnas unika och handplockade modetyger, 100-tals kilo stuvar, egendesignade inredningstyger, färdigsydda gardiner och inredningsdetaljer som kuddfodral, kökstextilier och sängkläder.
​- Det känns fantastiskt roligt att öppna i Gränby då vi fått många förfrågningar från Uppsalabor om ytterligare en till tygaffär i stan, säger Hampus Olsson.

Tygaffären i Gränbystaden öppnar i slutet av maj!

/Alexandra

En kommentar till Vi växer och blir större!

  1. Riitta säger:

    Besökte olssons tyger i uppsala förra helgen och köpte stretchtyg till barnkläder. Mitt enda problem var att jag ville ha mer 😊..Så jag återkommer om ett par veckor. Var ligger närmaste olssons tyger för mig som bor i Värnamo trakten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>