Syglädje på Instagram

Publicerad 16 september 2019

Aldrig tidigare har hemmasydda kläder fått så mycket uppmärksamhet och erkännande. Den svenska hashtagen #visytokiga genererar över 180 000 bilder på Instagram. Det kan vi jämföra med #byggahus som har ca 104 000 bilder eller #matlagning med sina knappt 90 000 inlägg. 

 

Vi på Ohlssons Tyger tycker att det är helt fantastiskt att se hur det gigantiska sy-communityt blir större och större för var dag som går. En plats där proffs- och hobbysömmare möts för att inspirera andra och för att bli inspirerade. Det liknar väldigt mycket en dag i våra tygaffärer. 

 

Till oss kommer den erfarna sömmerskan som försörjer sig på att sy upp och justera kläder, studenter som pluggar mönsterkonstruktion och som vill testa sina mönster och förstås alla härliga hobby-sömmare som testar sig fram med olika kvaliteter och mönster. Som du förstår är vi inte ett dugg förvånade över att #visytokiga har ett dubbelt så stort engagemang än #matlagning. 

För att fira all den syglädje #visytokiga sprider på Instagram har vi en rabattkod som ger alla sytokiga 10% rabatt på ett helt köp i vår webbshop t o m onsdag 18/9 (gäller ord. priser. Ej i butik). Koden är ' syglädje '!