TÄVLING: Årets hemmasydda julstass

Har du sytt eller stickat årets snyggaste julstass av tyg och tillbehör enbart från Ohlssons Tyger? I så fall är det här en tävling för dig!

Fram till och med 15/12 samlar vi in bidrag till 'Årets hemmasydda julstass' via Messenger på vår Facebooksida (klicka här), det går också bra att maila bidrag till alexandra@ohlssonstyger.se. Kom ihåg att berätta vilket tyg från vårt sortiment du har sytt plagget/plaggen av! En jury bestående av fyra butikschefer från Luleå i norr till Malmö i söder väljer ut fyra finalister där vinnaren utses av våra följare genom en omröstning, som pågår mellan 17-22/12 kl 12.00. Finalisten med flest röster vinner ett presentkort i julklapp! Vinnaren presenteras den 22/12 kl 20.00.

De fyra finalisterna väljs ut baserat på originalitet och kreativitet av en jury bestående av fyra erfarna butikschefer. Finalisterna presenteras 17/12 då omröstningen också startar.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsida, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som tagit bilden.

Övrigt som är bra att veta: Den här tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller arrangerad av Facebook eller Instagram. Beslut om vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.