SYTÄVLING – Årets hemmasydda trikåplagg

Älskar du också att sy mjuka och stretchiga kläder av trikåtyg? Då är det här en tävling för dig! Sy ett plagg av valfria trikåtyger från oss på Ohlssons i januari och var med och tävla om ett presentkort värt 1 000kr. 

Vi samlar in bidrag mellan den 2-24/1 till 'Årets hemmasydda trikåplagg' via Messenger på vår Facebooksida (Klicka här). Det går även bra att maila bidrag till alexandra@ohlssonstyger.se. Skicka in bild på plagget och kom ihåg att berätta vilket trikåtyg från vårt sortiment du har sytt tävlingsbidraget av. Plagget ska vara sytt enbart av trikåtyger från Ohlssons tyger.

En jury bestående av tygproffs från våra tygaffärer kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet och kreativitet. Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 26-30/1. Finalisten med flest röster på sin bild 30/1 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1 000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras 31/1 kl 20.00. 

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden. 

Övrig som är bra att veta: Den här tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Här hittar du vårt stora sortiment av trikåtyger – bomullstrikåer, öko-tex, gots-märkta och ekologiska.