TÄVLING Årets hemmasydda käpphäst

Publicerad 31 januari 2020

Syr du käpphästar eller vill du börja? Då är det här en tävling för dig! Skapa en käpphäst från grunden med tyg från oss på Ohlssons Tyger och tävla om ett presentkort värt 1 000kr. 

Käpphästen är en av våra äldsta leksaker med anor från medeltiden. Under 2010-talet har Käpphästen blivit omåttligt populär i Sverige. Nu syr även barn- och ungdomar sina egna käpphästar, och det finns t o m käpphäst-SM. De syr som proffs, ordnar sponsorer och inspirerar jämnåriga att skapa med händerna och framför allt att ha kul ihop. Vi är så imponerade! 

Vi samlar in bidrag mellan den 2-22/2 till 'Årets hemmasydda käpphäst' via Messenger på vår Facebooksida (Klicka här). Det går även bra att maila bidrag till alexandra@ohlssonstyger.se. Skicka in bild på käpphästen, som kanske är en enhörning, islandshäst eller som drömhästen, och berätta vilket material du har använt. Käpphästen ska vara sydd enbart av produkter från Ohlssons tyger. Om du är under 18 år måste du ha din målsmans tillåtelse att delta i tävlingen. För att vi ska veta att det är okej ska din förälder skicka in tävlingsbidraget. 

En jury bestående av tygproffs från våra tygaffärer kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet och kreativitet. Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 24-28/2. Finalisten med flest röster på sin bild 28/2 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på vår Facebooksida.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden.

Övrig som är bra att veta: Den här tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Här hittar du: 
Tyger
Band
Fyllning