SYTÄVLING Årets hemmasydda kjol

Publicerad 01 mars 2020

Syr du kläder eller vill du börja? Då är det här en tävling för dig! Sy en kjol av valfritt tyg från Ohlssons Tyger och var med och tävla om ett presentkort värt 1000kr! 

Även om temperaturen kanske inte riktigt bjuder in till bara ben i mars går det alldeles utmärkt att plocka fram vårens och sommarens kjolar redan nu. Matcha med ett par värmande strumpbyxor bara så håller du dig varm. Den finaste kjolen syr du förstås själv! 

Vi samlar in bidrag mellan den 2-26/3 till 'Årets hemmasydda kjol' via Messenger på vår Facebooksida (Klicka här). Det går även bra att maila bidrag till alexandra@ohlssonstyger.se. Skicka in bild på din hemmasydda kjol, och berätta vilket material du har använt. Kjolen ska vara sydd enbart av produkter från Ohlssons Tyger!  

En jury bestående av tygproffs från våra tygaffärer kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet, tygval och kreativitet. Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 28-31/3. Finalisten med flest röster på sin bild 31/3 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på vår Facebooksida.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden.

Övrig som är bra att veta: Den här tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.