SYTÄVLING - Årets hemmasydda handväska

Publicerad 07 april 2020

Nu är det dags för en ny Sytävling – Årets hemmasydda handväska ska utses. Det är faktiskt mycket enklare än man lätt kan tro att sy en handväska. Vill du testa? Då kan du också vara med i vår nya sytävling. Sy en handväska av valfritt tyg från Ohlssons Tyger och var med och tävla om ett presentkort värt 1000kr!

Handväskan har genomgått en hel del förändringar sen vi började använda handväskor på medeltiden och utvecklats till något praktiskt, men också en rolig accessoar som många av våra kunder syr själva. Vad passar bättre till ett plagg du har sytt själv än en väska du också har sytt? 

Sy en väska, tänker du. Kanske syr du en tygpåse i ett häftigt tyg med en smart förvaringsficka? En klassisk handväska i ett kraftigt jaquardtyg eller en sportigare bag av vindpoplin? En glittrig festväska, en slittålig väska av möbeltyg med rejäl dragkedja eller varför inte en väska av fuskimitation som liknar den du såg i modemagasinet?

Vi samlar in bidrag mellan den 7/4-7/5 till 'Årets hemmasydda handväska'. Maila bilder på ditt tävlingsbidrag till alexandra@ohlssonstyger.se. Handväskan ska vara sydd av tyg från Ohlssons Tyger, även dekorationer som band eller tygmärken ska vara från Ohlssons Tyger. Handtag, konstruktioner av metall, trä eller liknande kan vara från annan leverantör. 

En jury bestående av tygproffs från våra tygaffärer kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet, tygval och kreativitet. Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 9-11/5. Finalisten med flest röster på sin bild 11/5 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på vår Facebooksida.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden. Övrig som är bra att veta är att den här tävlingen inte ärsponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.