SYTÄVLING Årets hemmasydda sommarklänning

Publicerad 08 juni 2020

Just nu är det väldigt populärt att sy kläder av vävda tyger som bomull, viscose, muslin m.m. Det finns här >>

Långa och korta. Tajta och vida. Mönstrade och enfärgade. Älskar du också klänningar? Då är det här en tävling för dig! Sy en sommarklänning till dig själv eller någon du tycker om i valfritt tyg från Ohlssons Tyger och var med och tävla om ett presentkort värt 1000kr.

Vi samlar in bidrag till sommarens tävling 'Årets hemmasydda sommarklänning' mellan 8/6-8/7. Maila bilder på ditt tävlingsbidrag till alexandra@ohlssonstyger.se. Skriv gärna Sytävling i ämnesraden! Sommarklänningen ska vara sydd av tyg från Ohlssons Tyger.

En jury bestående av tygproffs från våra tygaffärer kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet, tygval och kreativitet. Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 10-13/7. Finalisten med flest röster på sin bild 13/7 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på vår Facebooksida.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden. Övrig som är bra att veta är att den här tävlingen inte ärsponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om finalister och vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Här hittar du Klädtyger >>
Här hittar du Mönster & Mönstertidningar >>