SYTÄVLING Årets hemmasydda byxor

Publicerad 16 augusti 2020

Tajta, vida eller med pressveck. Hög midja, låg midja. Med eller utan fickor. Mönstrade och enfärgade. Trivs du också i byxor? Då är det här en tävling för dig! Sy ett par byxor av valfritt tyg och detaljer från Ohlssons Tyger och var med och tävla om ett presentkort värt 1000kr.

Vi samlar in bidrag till sommarens tävling 'Årets hemmasydda byxor' mellan 17/8-16/9. Maila bilder på ditt tävlingsbidrag till alexandra@ohlssonstyger.se. Skriv Sytävling i ämnesraden!

Byxorna ska vara sydd av tyg och detaljer från Ohlssons Tyger. En jury bestående av tygproffs från våra tygaffärer kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet, tygval och kreativitet.

Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 18-21/9. Finalisten med flest röster på sin bild 21/9 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på vår Facebooksida.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden.

Här hittar du Klädtyger >>
Här hittar du Mönster >>
Här hittar du Mönstertidningar >>

Övrig som är bra att veta är att den här tävlingen inte ärsponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om finalister och vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.