Extra slitstark Markisväv

Publicerad 24 januari 2021

Vi vet att många redan nu börjar planera vårens uteprojekt t.ex. nytt insynsskydd till balkongen, byta tyg på utemöblernas sittdynor och för en del är det dags att byta tyg på markisen. Hos oss hittar du alltid fukt- och ljustålig Uteväv, slitstark Fritidsväv och såklart Markisväv på metervara.  

En av nyheterna bland våra Utetyger på ohlssonstyger.se är Markisväv från anrika Sattler (249kr/m) som producerar sin extra slitstarka och mycket vädertåliga Markisduk i Österrike.

Denna europeiska Markisväv är mycket tätvävd, har upp till 50% bättre smutsavvisning än markisväv av akrylfiber och är dessutom PVC-fri. Den innehåller inte heller några ftalater. Tack vare den avancerade vävtekniken och materialvalet har Sattlers Markisväv även mycket hög färgbeständighet och lystern håller sig längre. Denna Markisväv är även starkare än vanlig Markisväv och har mycket hög vädertålighet och ljusäkthet. Den är också MYCKET lätt att arbeta med! 

Beställ gärna tygprov om du vill se färger och känna på tyget innan köp. Tryck bara på den gråa knappen Lägg provbit i kundvagn så skickar vi tygproverna hem till dig! 

Färgvarianter: 11st
Vattenpelare: 370mm 
Ljushärdighet: 7/7
Vikt: 290g/kvm
Urspringsland: Österrike

Här hittar du Markisväv Sattler >>
Här hittar du Extra stark tråd >>