Eleganta Linnegardiner

Publicerad 01 oktober 2021

Vi tycker att alla ska ha råd med riktigt bra kvalitet och har därför riktigt bra priser på våra Linnegardiner Falsterbo och Vera. Två eleganta Linnegardiner med vackert fall i 100% lin och med veckband av bomull.

Linnegardiner passar i alla rum – köket, sovrummet, vardagsrummet och barnrummet. Kan även passa som draperi och är fina välstrukna och lite lätt skrynkliga. 

Våra Linnegardiner finns i vit, offwhite, ljusgrå och natur i standardmåtten 140x250cm och 140x300cm. Om dessa mått inte passar hemma hos dig kan du anlita vår syateljé för att få skräddarsydda gardiner efter önskade mått!  

 

Linnegardin Falsterbo finns i mått 140x250cm och 140x300cm. 
Kika här >>

Om du istället letar efter en lite skirare Linnegardin rekommenderar vi Vera, som är lite skirare i jämförelse med Linnegardin Falsterbo. Vera är sydd av ett exklusivt, stentvättat linnetyg i tunn, mjuk kvalitet och vackert fall:

Linnegardin Vera finns också i två längder 140x250cm och 140x300cm. 
Kika här >>

Och skulle det vara så att standardmåtten (250cm eller 300cm i längd) inte passar hemma hos dig eller på kontoret hjälper vi gärna till.

Vi syr måttbeställda Linnegardiner av linnetyger från vårt stora linnessortiment (som du hittar här >>) till fast pris och med snabb leverans inom 7-10 vardagar. Här kan du läsa mer om våra sömnadstjänster >>