STICKTÄVLING hos Ohlssons

Publicerad 14 oktober 2021

Älskar du också att sticka eller vill du börja? Då är det här en tävling för dig. Vi är inte bara stora på tyger och gardiner, vi har Garn också och nu vill vi ordna en tävling för alla er som köper Garn hos oss. Pris till dig som vinner är förutom äran ett presentkort värt 1000kr att handla för i din lokala tygaffär!

Vi samlar in bidrag mellan 15/10-14/11. Skicka bild på det du har stickat och kom ihåg att berätta vilket Garn du har använt från vårt sortiment. Tävlingsbidraget ska enbart vara stickat av Garn från Ohlssons Tyger. Sticka en tröja eller matchande set av mössa och vantar eller varför inte väska, väst, babykläder. Bara fantasin sätter gränser!

Här hittar du alla våra Garner >>
Här hittar du Stickbeskrivningar >>

Maila ditt bidrag till alexandra@ohlssonstyger.se En jury bestående av tygproffs från Ohlssons Tyger kommer att välja ut fyra finalister baserat på originalitet och kreativitet. Vinnaren utses sedan genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 16-18/11. Finalisten med flest röster på sin bild 18/11 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1 000kr att handla för i våra tygaffären. Vinnaren presenteras på Facebook.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsida, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden.

Övrigt som är bra att veta: Den här tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om vinnare kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till och ha så kul!
/Alla vi på Ohlssons