Vi firar 50 år som företag

Publicerad 27 oktober 2021

Vi fyller 50 år som företag och firar med jubileumserbjudanden i tygaffärerna och roliga tävlingar på Instagram – följ oss på Instagram för mer information om tävlingarna www.instagram.com/ohlssonstyger

27-31/10 får du dessutom 25% rabatt på nästan ALLT i tygaffärerna och på www.ohlssonstyger.se Erbjudandet gäller ordinarie priser så passa på att fynda gardiner, tyger, julprodukter, kuddfodral, möbeltyger, barntyger m.m. på vår stora tygfest! 

Historien om Ohlssons Tyger tar sin början i Umeå när Birger och Majbritt Ohlsson öppnade en liten tygaffär år 1971. Det fanns ingen skylt ovanför entrén, inredningen snickrades ihop av familjen och sortimentet bestod av andrahandssortering och stuvar på kilopris. Ohlssons tygaffär blev snabbt en av de mest populära tygaffärerna i Umeå och företagets andra butik öppnades i Skellefteå år 1978. På 80-talet riktades blickarna mot Stockholm där den tredje tygaffären öppnades år 1985. Idag har Ohlssons Tyger tretton lokala tygaffärer, en webbshop, syateljé och vi skapar vårt eget sortiment.

Mycket har hänt genom åren men en sak är säker och det är att vi aldrig hade uppnått denna ålder utan alla våra fantastiska kollegor och kunder runt om i Sverige. Tack för att ni väljer att handla era tyger hos oss!