Till vinterns snygga och smarta dukningar!

Publicerad 01 november 2021

Årets mysigaste tid närmar sig och vi har fyllt på med nya tyger till höstens dukningar. Vi har laddat upp med superfina Vaxdukar, avtorkningsbara Duktyger, Linnetyger, Mönstrade tyger och såklart mängder av Jultyger till vinterns dukningar. Vi på Ohlssons gillar idéen att låta duken tala och sedan duka upp med vardagsporslin, detaljer som hämtas i naturen och annan dekoration som finns hemma.

Har du inte tid att sy? Ingen fara! Hos oss hittar du även färdigsydda Dukar som vi har låtit sy upp i två längder 140x250cm och 140x300cm. Här hittar du alla våra färdigsydda Dukar >>

Och skulle inte standardmåtten på våra färdigsydda Dukar passa hemma hos dig beställa måttanpassade dukar som vi syr upp i vår syateljé. Här kan du läsa mer om våra sömnadstjänster >>

Förutom ett stort utbud av Vaxdukar, Dukväv och vackra inredningstyger som passar minst lika bra som Duk har vi även praktiska tillbehör för den perfekta dukningen.

För en mjukare dukning utan besticks- och porslinslammer rekommenderar vi Bordsfilt som du hittar här >>

Och som om det inte vore nog har vi även matchande Löpare, Tabletter, Underlägg, Duktyngder, Servetter m.m. Handla i din lokala tygaffär eller beställ online på www.ohlssonstyger.se med snabb leverans!