SYTÄVLING – Sy till ett husdjur

Publicerad 04 mars 2022

Syr du också till husdjur? Då är detta en sytävling för dig! Sy till ett älskat husdjur av tyger och tillbehör från Ohlssons Tyger för att vara med i tävlingen om ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra fysiska tygaffärer. 

Sy ett täcke till din hund, en myspöl till din katt, leksaker till valpen, koppel till kaninen eller varför inte en söt tröja till den frusna hunden? Du väljer själv vad du syr men det viktiga är att du väljer tyg och tillbehör från Ohlssons Tygers sortiment.

Vi samlar in bidrag mellan den 3-31/3 till Sytävlingen 'Sy till ett husdjur'. Maila bilder på ditt tävlingsbidrag till alexandra@ohlssonstyger.se och berätta vilket sorts tyg du har sytt plagget av (ditt syprojekt ska vara sytt av tyg från Ohlssons Tygers sortiment). Skriv Sytävling i ämnesraden när du skickar in ditt bidrag.

En jury bestående av tygproffs från våra tygaffärer kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet, tygval och kreativitet. Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 4-6/4. Finalisten med flest röster på sin bild den 6/4 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra fysiska tygaffärer. Observera att presentkortet endast gäller i våra fysiska tygaffärer, ej online. Vinnaren presenteras på vår Facebooksida.

Lycka till!

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden. Övrig som är bra att veta är att den här tävlingen inte ärsponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om finalister och vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.