SYTÄVLING – Sy ett plagg av Viscosetrikå

Publicerad 30 september 2022

Älskar du också att sy mjuka, bekväma och stretchiga kläder av Viscosetrikå? Då är det här en tävling för dig!

Sy ett plagg av valfri Viscosetrikå (mönstrad eller enfärgad) från oss på Ohlssons och var med och tävla om ett presentkort värt 1 000kr. Vi samlar in bidrag mellan 1-30/10. Skicka bild på plagget du har sytt och kom ihåg att berätta vilken Viscosetrikå från vårt sortiment som du har sytt tävlingsbidraget av. Plagget ska enbart vara sytt av Viscosetrikå från Ohlssons Tyger.

Här hittar du ALLA Viscosetrikåer >>

Maila ditt bidrag till alexandra@ohlssonstyger.se En jury bestående av tygproffs från Ohlssons Tyger kommer att välja ut fyra finalister baserat på originalitet och kreativitet. Vinnaren utses sedan genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 4-7/11. Finalisten med flest röster på sin bild 7/11 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1 000kr att handla för i våra tygaffären. Vinnaren presenteras på Facebook.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsida, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden.

Övrigt som är bra att veta är att den här tävlingen arrangeras av Ohlssons Tyger. Beslut om vinnare kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till och ha så kul vid symaskinen!

/Alla vi på Ohlssons