Designa och sy en julstrumpa

Det här är en sytävling för alla som älskar julen! Designa och sy en julstrumpa och var med i tävlingen Årets hemmasydda julstrumpa där vinnaren får ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer!

Vill du delta i sytävlingen ska du sy en julstrumpa av tyger och detaljer från Ohlssons Tygers sortiment. En jury bestående av tygproffs från Ohlssons kommer att utse fyra finalister som går vidare till en omröstning på Facebook. De fyra finalisterna utses baserat på tygval, kreativitet och originalitet!

Vi samlar in bidrag till sytävlingen mellan 21/11-16/12 via e-post. Maila bild och en kort beskrivning vilka produkter du har valt till alexandra@ohlssonstyger.se. Skriv Sytävling i ämnesraden, tack!

Om du är under 18 år ska din målsman skicka in bidraget. Omröstningen pågår mellan den 20-22/12 på vår Facebooksida. Vinnaren utses av våra följare genom en omröstning och den som har flest röster på sin bild 22/12 kl 12.00 vinner förutom äran ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på Facebook.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler: hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, i butik m.m. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden!

Här hittar du Tyger >>
Här hittar du Sybehör >>
Här hittar du dekorativa Tygband >>
Här hittar du ensteg för steg-guide och ett mönster att ladda ner helt gratis >>

Beslut om finalister och vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.