SYTÄVLING – Sy av ull

Publicerad 03 januari 2023

Av ull kan man sy mycket, både kläder och inredningsdetaljer. Med årets första Sytävling vill vi hylla naturmaterialet som är både varmt och vackert – Sy av Ull och var med och tävla om ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer!

Vill du delta i sytävlingen ska du sy av Ull från Ohlssons Tygers sortiment. Hos oss hittar du italienska Ulltyger, rustik Vadmal, Kokt Ull, Kashmir och Ullblandningar på metervara. Sedan är det fritt fram att sy både Kläder och Inredningsdetaljer. 

Tips på vad man kan sy av Ull: 
Ullväst
Ullkjol
Ullkappa
Ullvantar
Ullhalsduk
Ulltofflor
Ulldraperi
Ullkudde
... och mycket mer. 

En jury bestående av tygproffs från Ohlssons kommer att utse fyra finalister som går vidare till en omröstning på Facebook. De fyra finalisterna utses baserat på tygval, kreativitet och originalitet! Vi samlar in bidrag till sytävlingen mellan 3/1-12/2 via e-post. Maila bild och en kort beskrivning vilka produkter du har valt till alexandra@ohlssonstyger.se. Skriv Sytävling i ämnesraden, tack!

Om du är under 18 år ska din målsman skicka in bidraget. Omröstningen pågår mellan den 17-20/2 på vår Facebooksida. Vinnaren utses av våra följare genom en omröstning och den som har flest röster på sin bild 20/2 kl 12.00 vinner förutom äran ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på Facebook.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler: hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, i butik m.m. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden!

Här hittar du alla våra Ulltyger >>
Här hittar du Sybehör >>

Beslut om finalister och vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.