Designa och sy en Julkalender till december

Publicerad 26 oktober 2023

Vi laddar upp inför julen med en efterlängtad sytävling! Designa och sy en julkalender till december månad och var med i tävlingen Årets hemmasydda julkalender där vinnaren får ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer! 

Vill du delta i sytävlingen ska du sy en julkalender av tyger och detaljer från Ohlssons Tygers sortiment. En jury bestående av tygproffs från Ohlssons kommer att utse fyra finalister som går vidare till en omröstning på Facebook. De fyra finalisterna utses baserat på tygval, kreativitet och orginalitet!

Vi samlar in bidrag till sytävlingen mellan 26/10-26/11 via e-post. Maila bild och en kort beskrivning vilka produkter du har valt till maja@ohlssonstyger.se. Skriv i Sytävling i ämnesraden, tack!

Om du är under 18 år ska din målsman skicka in bidraget. Omröstningen pågår mellan den 28-30/11 på vår Facebooksida. Vinnaren utses av våra följare genom en omröstning och den som har flest röster på sin bild den 30/11 kl 12:00 vinner, förutom äran, ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på Facebook. 

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler: hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, i butik m.m. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden! 

 

Här hittar du Tyger >>

Här hittar du Sybehör >>

Här hittar du dekorativa Tygband >>

Tips och inspiration på en annorlunda julkalender vi sytt >>

Beslut om finalister och vinnare kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.