Linn syprojekt för November: ett mjukt och bekvämt gravid-set

Publicerad 30 november 2023

I samarbete med Linn bakom @avokadoprojektet

Årets näst sista månad har gått och Linn fortsätter leverera med ett syprojekt! För November månad passade hon på att sy ett bekvämt set för sin växande mage (!) med stretchigt, stickat tyg och byxor med resår i midjan. 

Såhär beskriver Linn månadens syprojekt: "Den här månaden har jag sytt ett mjukt och skönt gravid-set bestående av polotröja i lite tjockare stickad trikå och vida byxor med bred mudd och fickor! Jag har snart gått halvvägs i min andra graviditet och tycker precis som förra gången att det är ganska knepigt att hitta bra gravidkläder som sitter skönt utan att vara för tajta eller som tält! Att prova sy egna som dessutom visade sig bli över förväntan (utan att vara speciellt avancerade) känns därför lite extra roligt!"

Tidsåtgång: ca 7 timmar totalt

Svårighetsgrad: Ganska enkel

Både mönstret till tröjan och byxorna är Burdas "super easy" mönster och båda har fått små justeringar för att rymma bebiskulan!

Se fler inspirerande projekt hos @avokadoprojektet. Hjälp oss att sprida syglädje - tagga oss @ohlssonstyger i ditt projekt på Instagram eller Facebook!