Pynta hemmet med virkad juldekoration!

Publicerad 08 december 2023

December är äntligen här och med det kommer allt mysigt julpyssel! I år vill vi låta kreativiteten sprudla och fylla julen med egen personlig dekoration för både hem och gran. Ett roligt och fridfullt pyssel är att virka dina egna julstjärnor, och passar både den erfarne virkaren som nybörjaren! Och det enda du behöver för detta enkla pyssel är lite garn och en virknål, så samla ihop familj och vänner för en liten virkjunta, eller avnjut en kväll framför brasan med virknålen till hands i ditt egna sällskap.

För detta projekt har vi använt oss av:

- Natura Bomullsgarn (går fint med vilket tunnare garn som helst)

- Virknål i rekommenderad storlek

- Mängder av gratismönster (På Pinterest går det att hitta flera fina mönster!)

Det som är så otroligt härligt är att man kan variera och använda dekorationen till vad man en önskar! Visst är det perfekt att hänga som dekoration i julgranen, men det är även väldigt fint att pyssla ihop en egen liten dekorativ mobil eller varför inte använda virkningen som en dekorativ detalj på julklapparna? Det är bara att låta kreativiteten sprudla!

Upptäck alla vår Garner här >>

Hjälp oss att sprida sy- och pysselglädje - tagga oss @ohlssonstyger på Instagram och Facebook när du använt dig av något av våra projekt eller varor!