Klä om en barnfåtölj

Publicerad 02 mars 2024

I samarbete med @avokadoprojektet

Vi blir så glada varje gång vi ser gamla möbler får nytt liv med ett slitstarkt Möbeltyg. Kreatören Linn, som driver @avokadoprojektet, har återbrukat en loppisfyndad barnfåtölj och dessutom skapat en enkel matchande fotpall. 

Som du ser har har den klassiska barnfåtöljen fått sig en rejäl uppfräschning i form av ny dyna klädd i vår slitstarka och samtidigt mjuka Möbeltyg Fårpäls Ture, som har ett mycket naturtroget utseende. Möbeltyget har 30 000MD i slitstyrka så det passar perfekt till möbelklädsel, sittpuffar, dynor m.m. Tyget är mycket följsamt och mjukt vilket gör att det är lätt att arbeta med och mysigt att använda. Här hittar du Möbeltyg Fårpäls Ture >>

Fotpallen har Linn skapat av en hink, skumgummi, vadd och limpistol. Steg för steg-guide finns sparat på Linns Instagramkonto @avokadoprojektet, men här kommer ett gäng bilder som inspiration:

Visst var det smart att använda en hink för att skapa en fotpall?! Vill du se fler av Linns projekt? Kolla in hennes inspirerande Instagramkonto @avokadoprojektet.