SYTÄVLING Sy ett sommarplagg

Publicerad 19 juni 2024

Sy ett sommarplagg till dig själv eller någon du tycker om i valfritt tyg från Ohlssons Tyger och var med och tävla om ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra fysiska tygaffärer. 

Vi samlar in bidrag till sommarens tävling 'Årets hemmasydda sommarplagg' mellan 19/6-19/7. Plagget ska vara sytt av tyg från Ohlssons Tyger. Förslagsvis en klänning, skjorta eller kjol – Låt kreativiteten flöda!

Maila bilder på ditt tävlingsbidrag till amanda@ohlssonstyger.se. Om du är under 18 år ska din målsman skicka in bidraget. Skriv Sytävling i ämnesraden, tack!

En jury bestående av tygproffs från Ohlssons Tyger kommer sedan välja ut fyra finalister baserat på originalitet, tygval och kreativitet. Vinnaren utses genom en omröstning av våra följare på Facebook mellan 21/7 – 23/7. Finalisten med flest röster på sin bild 23/7 kl 12.00 vinner äran och ett presentkort värt 1000kr att handla för i våra tygaffärer. Vinnaren presenteras på vår Facebooksida 24/7.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Ohlssons Tyger får publicera bilden i sina kanaler – hemsidan, nyhetsbrev, sociala medier och i butik. Vi berättar såklart vem som har tagit bilden. Övrig som är bra att veta är att den här tävlingen inte är sponsrad, administrerad eller arrangerad av Instagram eller Facebook. Beslut om finalister och vinnare kan inte överklagas, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tipsa gärna om du vet någon som borde vara med i tävlingen.

Lycka till!