Passa på innan favoriterna tar slut

Publicerad 20 december 2019

Vår historia startade i en liten tygaffär i Umeå för snart 50 år sedan. På den tiden köpte vi upp andrahandsortering i stora partier från tygbältet runt Borås. Vi hade ingen telefon i butiken, inte ens någon skylt ovanför entrén. Däremot hade vi en stark drivkraft och tro på det vi byggde upp – en oas för alla som älskar att sy, pyssla, sticka och inreda. 

Än idag är partihandel en viktig del av vår verksamhet. Det är ALLTID lika roligt när partierna som vi köper in från olika leverantörer runt om i Europa mellanlandar på vårt lager. Oftast är det en tuttifrutti-blandning av tygpackar som vi sedan fördelar mellan tygaffärerna, så sortimentet kan skilja sig stort från stad till stad. Vi tar tillvara på tyger som annars skulle kasseras. Fina tyger med god kvalitet! 

Den här veckan har vi skickat ut två partier – en med barntrikå för 99kr/m (rekommenderat pris 189kr/m) och ett parti fuskpäls i hög kvalitet för 199kr/m. Som vanligt finns tygerna i begränsad mängd då det inte finns mer att fylla på av partierna. Vi brukar därför rekommendera att inte vänta för länge då favoriterna tar slut först!